forside        baden        kompetencer        cases        referencer        kontakt
Kurt Hansen er en af de få ærlige, redelige, grundige, punktlige kvalitetshåndværkere man kan lede længe efter. Vi havde fornøjelsen af Kurt og hans samarbejdspartnere, da vi ombyggede vores lejlighed i det indre København. Her forestod Kurt og hans firma for hele byggeleverancen af specielt designede og tilpassede skunke, skabe og ikke mindst garderoberum.

En levering i både størrelse, omfang og økonomi vi hver eneste dag glæder os over lå i Kurts hænder. Når vi kigger tilbage på hele byggeriet ærgrer vi os over, at vi ikke oplevede flere håndværkere og byggestyrere som Kurt & Co.

Henrik Engel Eichen
Administrerende Direktør
Det har altid været dejligt at komme tilbage til Danmark, men nu er det blevet dobbelt så dejligt. Efter at Kurt Hansen har indrettet hjemmet med superflotte klædeskabe og specialbyggede skabe og reoler.

Merete L. FischerDa vi begge har en yderst travl hverdag, var det vigtigt for os at finde et firma, der kunne være hovedentreprenør på ombygningen af vort sommerhus. Dels for at varetage det praktiske, men også som en gennemgående professionel rådgiver, der prioriterer et højt informationsniveau og en professionel dialog. Således blev vi i de mange problemstillinger og løsningsmuligheder, der naturligt opstår undervejs, rådgivet på et højt fagligt niveau, der afspejles i resultatet, som vi er meget tilfredse med. Priser og aftaler er blevet holdt, naturligvis. Oveni har vi fået udført et smukt håndværk, som vi glæder os til at nyde i mange år fremover

Karin J. Hamberg
Ole Hamberg
Vi ønskede et nyt køkken i vores ødegård i Sverige. Det, vi havde, var mere end 50 år gammelt. Det smed vi ud, og fik et nyt, meget smukt og funktionelt, der passede nøjagtig til vores behov, hurtigt og nemt, - og til den aftalte pris.

Lars Henrik Olsen
Forfatter